Over ons - Music. Talent. Match.

Over ons


Music. Talent. Match. is hét online platform waar muziekdocenten en leerlingen elkaar vinden. Muziekdocenten kunnen zich gratis aanmelden als docent en een profiel aanmaken op de website. Leerlingen kunnen gemakkelijk via het platform zoeken naar een docent bij hen in de buurt. Door middel van diverse filterfuncties kunnen leerlingen hun ideale docent vinden. Met een dashboard kunnen docenten en leerlingen makkelijk afspraken maken, kan administratie voor docenten worden bijgehouden en kunnen leerlingen eenvoudig en veilig betalen.

Visie

Het nemen van muziekles ontstaat vaak vanuit een combinatie van behoeften. Persoonlijke en cognitieve ontwikkeling, ontspanning, het voorbereiden van een concert of op een (muziek)opleiding.Het geven van muziekles komt meestal voort uit de liefde voor het vak en het willen overbrengen daarvan op mensen, jong en oud. Music. Talent. Match. wil vraag en aanbod dichter bij elkaar brengen. Met een platform dat faciliterend, gebruiksvriendelijk en intuïtief werkt, wil Music. Talent. Match. docent en leerling bij elkaar brengen. Bovendien wil Music. Talent. Match. (lokaal) ondernemerschap bij docenten stimuleren, doordat docenten zich op een aantrekkelijke manier in de markt kunnen positioneren.

Missie: kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid staan bij ons voorop

Onze missie is om muziekles voor iedereen toegankelijk te maken. Iedereen kan en mag zich bij ons aanmelden. Als leerling wil je natuurlijk zo goed mogelijk les en een kwaliteitswaarborg. Hoewel we natuurlijk nooit garanties over de kwaliteit van docenten kunnen afgeven, geloven wij meer in de meningen en reviews van leerlingen dan in een motivatiebrief en een CV. Als docent wil je dat je zaken zo goed mogelijk geregeld zijn en dat je op een prettige en veilige manier je geld kunt verdienen. Wij van Music. Talent. Match. hechten dan ook veel waarde aan persoonlijk contact en een persoonlijke begeleiding. Wij bellen of mailen zowel docenten als leerlingen na om te vragen of alles soepel verloopt en staan voor je klaar wanneer je vragen, opmerkingen, suggesties of klachten hebt*.